Uutta

Felina on nyt osa ANIMAGI eläinlääkäriasemaketjua

Olemme yrityskaupan myötä liittyneet osaksi uutta, täysin kotimaista eläinlääkäriasemien ketjua Animagia. Animagi tarjoaa sinulle ja lemmikillesi korkeatasoista, inhimillistä ja lämminhenkistä palvelua. Ketju on Suomen suurin ja ainoa valtakunnallinen eläinlääkintäpalveluiden palveluntarjoaja.

Animagiin liittyminen ei aiheuta muutoksia toimintaamme eikä yhteystietoihimme, vaan palvelemme entiseen tapaan tutuissa toimitiloissamme.  Me Felinassa haluamme edelleen tarjota  palveluita Sinun kissasi parhaaksi. Hellästi, uskollisesti, asiantuntevasti.

Tervetuloa Felinaan!

 

Nettiklinikan

Hoito-ohjeissa

Kissanpennun varhaishoito

 

Arkistossa

Pfizer Vet Akatemia 11 17.09.2011 luennot

Retrovirukset ja FIP- sekä kissan hengitystieinfektioluennot

 

Kilpirauhasen testi T4 odottaessa

Kilpirauhasen liikatoiminta on monen vanhemman kissan sairaus. Taudissa kilpirauhanen tuottaa ylimäärän hormonia, joka rasittaa koko elimistöä, etenkin sydäntä ja maksaa. Kilpirauhaspotilas syö hyvin, on aktiivinen, juo hieman ja virtsaa hieman enemmän ja ehkä mouruilee herkästi iltaisin ja öisin tautiin liittyvän verenpainetaipumuksen takia.

Vanhemman kissan, yli 5 vuotiaan, terveydentilan tutkimuksiin kuuluu mm. kilpirauhasen toiminnan selvitys. Kokeessa tutkitaan kilpirauhashormonitaso (T4) verestä.

Iloksemme voimme ilmoittaa, että T4 -koe valmistuu nyt Felinan omassa laboratoriossa odottaessa.